Locuri de munca la Ferme de vaci , porci in Irlanda (Fara Comision )

  • admin
  • septembrie 22, 2022
  • Comentariile sunt închise pentru Locuri de munca la Ferme de vaci , porci in Irlanda (Fara Comision )

Recrutez persoane pentru agentia LKL la ferme de vaci ,porci in Irlanda (Telefon: FLORICA: +447405531416 ). Contract nedeternimat , 10,50 euro brut la ora , daca lucrati Duminca sunteti platit cu 11,50 euro brut la ora , 29 de zile de concediu platit pe un an de zile , 48 de ore pe saptamana , plata se face lunar, cazarea se asigura in casa sau caravana depinde la ce ferma sunteti acceptati, nu platiti chirie poate platiti utilitati dar acest lucru va pot confirma exact cand sunteti acceptati la o ferma dar de obicei incercam sa obtinem toate cazarile gratis si cu mancarea se descurca fiecare, cu un salar net pe luna ajungeti de la 1,600-2,000 euro net in mana.

Nu platiti comision , trebuie doar sa va organizati cu biletul de avion /autocar depinde cu ce doriti sa veniti si sa aveti bani de mancare pana primiti primul salar.

Cerinte :

OBLIGATORIU limba engleza la nivel conversational , permis de conducere cat.B (optional), experienta in ferma este un avantaj dar sunt acceptati si persoanele cu o experienta de la tara daca au avut animale , sunt acceptati si cupluri sau 2 persoane daca doresc sa lucreze impreuna la aceelasi ferma.

Cer si ofer seriozitate , informativ puteti sa urmariti reportajul realizat in Marea Britanie pe You Tube ,, Cu Iosif pe coclauri” in doua parti, in partea a doua a reportajului sunt si eu cu familia .

Materialul se numeste – ,,Romanii de dincolo de granitiele tarii” partea I si partea a doua.

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe numarul +447405531416 FLORICA.