Angajam urgent curieri in Germania – Ulm

Angajam urgent, cu plecare imediata, curieri bărbați, posturi libere la compania GLS in orașul Ulm. Se caută persoane cu experiență în domeniu, cât și fără experiență dar obligatoriu cu voință de muncă și seriozitate și cu vârste cuprinse între 20-45 de ani. 

Toate veniturile sunt trecute în contractul de munca. 
Salariul este 1400 euro net/in mana pentru primele 3 luni, după care crește la 1500 euro.
În funcție de seriozitatea dovedită în fiecare an salariul creste cu minim 100 de euro.

Cazarea și mâncarea nu sunt incluse dar toti angajații sunt cazați în camere de 2-3 persoane, chiria fiind intre 200 și 300e pe luna.
Este obligatoriu deținerea permisului de conducere categoria B, experiență în sofat și fără evenimente. 

Programul de lucru este de luni până vineri, serviciul începând la ora 5.00 dimineața și terminandu-se in jurul orei 16.00 sau chiar înainte de această oră în funcție de cat de repede șoferul învață clienții si livrează coletele pe ruta arondată. Zilele de sâmbătă și duminică sunt zile libere.

Exista minim 1-2 locuri libere in permanenta deoarece GLS este o companie foarte mare existand sute de joburi. 
Dacă te-am convins și ești hotărât te așteptăm cat mai repede. Contactează-ne la unul din numerele de telefon de mai jos doar daca îți dorești un serviciu bine plătit și o perspectivă de dezvoltare în țara cu cel mai bun nivel de trai din Europa.

În cazul în care nu te regăsești în programul de lucru sau în condițiile de mai sus te rog nu deranja inutil cu telefon sau mesaj.

Atentie: Nu răspundem la mesaje, toate detaliile referitoare la plecare și disponibilitatea jobului se vor oferi dacă sunați la la numerele de telefon de mai jos.

004915143401459 – Claudiu
004915259346871 – Claudiu

Lasa un comentariu