Bona Marea Britanie

Caut bona in regim AU-PAIR pentru lucru in Marea Britanie in familie cu baietel de 1 an si 8 luni. Urgent! Data de incepere : 15 Ianuarie 2019. Contract pe 18 luni (cu posibilitate de extindere).

pachet AU-PAIR => 
cazare inclusa (in valoare de 400GBP/luna)=camera single in casa nou renovata, utilitati si taxa de primarie incluse (in valoare de 75-100GBP/luna),

mic dejun + o masa principala incluse( in valoare de 150-200GBP/luna),

si bani de buzunar se ofera intre 350-550GBP pe luna.

Se deconteaza si biletul de avion/autobuz la venire.

Vacanta de 2-4saptamani la fiecare 3-4 luni+transport achitat la venire.

5 zile de lucru cu 2 libere 

Persoana trebuie sa fie de cetatenie romana sau a unul din statele membre EU. Ofer suport si ajutor gratuit in realizarea tuturor documentelor necesare si cont bancar.

Cerinte & Specificatii :

Veti fi tratata ca un membru a familiei. 

Aveti oportunitatea de a invata Limba Engleza si de a descoperi cultura engleza.

Doresc o persoana foarte calma cu multa rabdare si placere de a petrece timpul cu copiii fiindca copilul meu este foarte linistit,calm,pacifist si nu imi pot permite sa angajez o persoana agitata,impulsiva.

Varsta de preferat 30+. Limita de varsta de preferat 45 dar posibil sa accept persoane pana in 50 de ani. Este necesar sa aveti experienta recenta de ingrijire copii cu varsta cuprinsa 0-4 ani in ultimii 5 ani. 

Persoana trebuie sa fie nefumatoare! 

Veti sta cu copilul acasa cat timp sunt eu la munca si facultate. In general 8-10h pe zi. 5 zile pe saptamana. Doresc foarta multa implicare in activitatile de joaca cu el. De asemenea sa il hraniti si bagat la somn la pranz.Sa il puteti scoate la plimbare 30min/1hr pe zi. Sa puteti sa ii gatiti doar in caz de eu nu am reusit seara sa pregatesc de mancare pentru a doua zi. Curatenia o voi face eu in zilele mele libere, de aceea nu cer sa imi faceti curatenie generala in casa. Singura cerinta e ca dupa mesele copilului sa se stranga masa, sa se aspire frimituriile de pe jos si sa se dea cu mopul o data pe zi pentru a nu fi lipicios sau grasime pe jos de la mancare. Casa este dotata cu multe electronice pentru ca dumneavoastra sa va puteti axa pe copil nu pe curatenie (de la roboti care aspira singuri,robot mop electric ,pana la masina de spalat vase).

RELATII LA TELEFON

+44 75505 92567

Lasa un comentariu