Personal ferme agricole Anglia

ferme agricole

Recrutez persoane cu experienta si tractoristi, la ferme de vaci in Marea Britanie pentru agentia (LKL services.uk) pe facebook ne puteti gasii LKL UK Farm

Jobs avem peste 700 de angajati la ferme de vaci – cerinte -limba engleza ,experienta in domeniu(adica sa fii lucrat la o ferma de vaci in Romania sau in strainatate sau experienta cu vaci de acasa)permis de conducere cat.B,varsta intre 20-45 de ani(acceptam si cupluri ).

Contracte de munca pe 1 an cu posibilitate de reinoire ,salar NET intre 1500si 2000 de lire pe luna cu 8.21£ , 8,50£ sau 9,00£ brut pe ora, depinde de experienta, ferma si zona unde mergeti ,se ofera cazare.Cer si ofer seriozitate.

Fara taxe si comisioane!In cazul in care veti fii ales va coasta drumul adica bilet de avion sau autocar depinde cu ce veniti!!!!

NU sunt acceptati persoanele care NU vorbesc limba engleza,NU au permis de conducere cat.B,FARA experienta cu animale si utilaje agricole.

Tot timpul se fac recrutari,anuntul Este valabil!!! Rog persoanele care nu indeplinesc toate conditiile sa nu ma contacteze multumesc.

Relatii la telefon:+447448043708

Lasa un comentariu