Joburi OLANDA – FEMEI SI BARBATI

Esti in cautarea unui job in Olanda ? Perfect la noi esti in locul potrivit !

Daca va aflati in Olanda iar promisunile facute de o alta companie nu au fost respectate va putem prelua de la adresa din Olanda fara nici un cost.Veti semna in ziua sosiri contractul iar in ziua urmatoare puteti incepe munca.

Nu Oferim Transport Romania-Olanda.

Companie Olandeza aflata aflata in vecinatatea orasului Breda face anagajari de personal in

Logistica descarcat container 10,70/Brut Barbati.

Restaurant vase 10/h Brut Femei.

Restaurant Bucatar 10/h Brut Experienta si Engleza

Agricultura 10/h Brut femei.

Productie sortat porumb 10/h Barbati sau femei.

Curatenie si mentenanta 10.19/Brut Permis de conducere si engleza Barbat

Cazarea va fi facuta la un Hotel bine ingrijit cu WIFI in toate camerele cabina de dus.Camerele sunt de 2 persoane cu o priveliste minunta un parc si o terasa unde va puteti relaxa dupa o zi de munca.Costul cazari este de 85e pe saptamana.

Nu veti mai avea nevoie sa va ganditi ce trebuie gatit cand ajungeti obosit dupa munca deoarece in hotel este o bucatarie unde in fiecare zi un bucatar va gati un meniu exceptional proaspat pt dvs. formata din 3 feluri.Menuil este servit de 2 ori pe zi ca toata lumea sa poata benificia de el proaspat la pretul de 31.5 pe saptamana.

Veti beneficia de asigurare medicala pe durata transportului Romania-Oldanda costul asigurari va fi su
portat de catre compania noastra in totalitate.Veti primi pe e-mail accordul pentru polita de asigurare care trebuie samnata de catre dvs.

Tot pe adresa dvs de e-mail mentionata in C.V veti obtine si contractul de mediere unde veti avea garnatia locului de munca si salarizarea promisa.

In momentul sosiri in olanda compania angajatoarea va semna cu dvs in prima zi contractul de munca si vi se va oferi suport gratuit pentru B.S.N. va sfatuim sa optati pentru un card bancar olandez nici un cost la deschiderea contului.

Veti beneficia de o asigurare pe perioada sederi dvs in Olanda costul va fi de 26,16 pe saptamana.

Plata se va efecua saptamanal pe cardul mentionat de dvs la angajare in fiecare vineri in cazul in care aveti card bancar olandez posibil mai repede.Detalii la Nr. 0371 782 631

10 : 00 / 16 : 00
Luni – Vineri

Lasa un comentariu