Personal penru curatenie deschidere vas de croaziera nou !!

PERSONAL PENTRU CURATENIE – DESCHIDERE VAS DE CROAZIERA FLUVIAL NOU – CU SAU FARA EXPERIENTA !!

SALARII : 825- 950 EURO PE LUNA SI 1100 EURO IN FUNCTIE DE POSTUL PENTRU CARE APLICATI .
ICEPERE CONTRACT : JUMATATEA LUNII SEPTEMBRIE

Următoarea navă a flotei noastre se apropie de stadiul final al procesului de construcție. Aceasta înseamnă că de la mijlocul lunii septembrie, primul echipaj poate veni la bord pentru a începe procedura de curățenie la bord și pentru a termina nava.

Asta înseamnă că recrutam echipaj entuziast- oameni care doresc să lucreze pe o navă care nu naviga încă.

Procesul se încheie la jumătatea lunii octombrie, iar MS Andorinha va fi folosita începând cu 01.11.2019 în Amsterdam ca navă hotelieră. Oaspeții pot rezerva camere pe booking.com, iar echipajul va lucra la bord pe posturile dorite .

Când vin la bord zona echipajului este gata, dar restul nu. Covorul, paturile, dulapurile, restaurantul, mesele, bucătăria etc. trebuie să fie terminate și avem nevoie de ajutorul acestora. îndatoririle din această perioadă sunt puțin diferite:curățarea cabinelor

aspirat

Măturat

carat si aranjat mobilier la bordul navei

Ajutor acolo unde este nevoie

Deschiderea unei nave este o muncă plină de praf și grea, dar să vezi că nava se transferă într-o frumusețe este foarte plăcut !

Toti cei interesati ne pot contacta telefonic .
Se cere cunoasterea limbii engleze la nivel conversational !

Toti cei care vor fi acceptati vor ramane la bordul navei dupa terminarea curateniei pe postul pentru care doresc ( ospatari pe bar sau restaurant , cameristi, laundry, bucatari etc )

Telefon: 0729 073 074

Lasa un comentariu