Personal depozit Norvegia Oslo

Peroane cu vârstele cuprinse intre 30 și 55 ani , nu sunt necesare l.străine .

176 ore muncite NET 30.000 NOK (coroane norvegiene) salariile se dau spatămâmal , 07-15 , 15-23 , 2 schimburi , 5 zile pe săptămână .

Transportul la locul de muncă și masa sunt asigurate .

Angajare directă în Oslo se așteaptă 21 de zile pentru obținerea permisului de ședere cu drept de muncă după care se poate incepe munca asigurați-vă bani pentru mâncare pentru început .

Cazare și transport pe cont propriu sau contra cost asigurat din partea firmei , ulterior le plătiți când aveți situația financiară rezolvată .

Permisul de ședere cu drept de muncă pentru Norvegia costă 5400 NOK / 12 luni respectiv 450 NOK / lună aproximativ 45€ .

Taxele pentru prima lună se plătesc personal la instituțiile de stat abilitate din Norvegia sau online (obligatoriu aveți nevoie de card bancar) , valabil pentru cei care așteptați în România 21 de zile pentru obținerea actelor .

În partea de jos aveți informările oficiale , copiați adresa , paste în browser și selecționați rubrica ” Work , studies and au pair ” iar în dreptul Residence permits for work (also renewals) apare prețul permisului pe o perioadă de 12 luni împărțiți la 12 și obțineți prețul lunar .

https://www.udi.no/en/word-definitions/fees/#link-3592

Contact /WhatsApp +4773401528

Lasa un comentariu