Angajăm INSTALATORI calificați sau necalificați pt Londra, UK

Compania româno-britanică STRUCKTOR UK LTD., angajează INSTALATORI pentru lucrări termice și sanitare în Londra, Marea Britanie. Lucrăm doar în șantiere la construcții noi.

Cei interesați de acest post sunt rugați să citească cu atenție toate detaliile și condițiile job-ului , după cum urmează mai jos:

1. Transport: de la București până la Londra este asigurat de firma noastră, cu atocoarul. Costurile sunt achitate integral de companie. În cazul unor urgențe, asigurăm transportul și cu avionul.

2. Cazarea: la Londra este asigurată gratuit de firma noastră (deci NU vă costă nimic). Cazarea se face în case deja închiriate din Londra (în oraș) de către firma noastră, dotate cu bucătărie comună și mai multe grupuri sanitare. Condițiile de cazare sunt bune!

3. Salariul: toți instalatorii pleacă din România cu un salariu de 7 Lire Sterline pe oră în mână. Aceasta este salariul minim asigurat la plecare. Ulterior, aceste salarii cresc până la 14 Lire pe oră, în funcție de implicarea fiecăruia.

– Salariul se achită la 2 SĂPTĂMÂNI, respectând astfel modelul britanic. Pentru cei, care au asigurată cazarea și transportul în comun, salariul real este 10 Lire Sterline pe oră.

4. Trusa de scule: fiecare instalator trebuie să dețină, atunci când pleacă din țară, o trusă cu scule de mână, proprie – ne referim strict la scule care NU sunt electrice (chei, ruletă, patent). Adică acele ustensile uzuale care se păstrează pe șantier într-un dulap special, și pe care urmează să le utilizeze doar posesorul lor.

5. Echipament de protecție: fiecare instalator va pleca din țară cu un combinezon de muncă (salopetă) și bocanci cu bombeu metalic. Nu contează dacă echipamentul este nou sau uzat. Compania STRUCKTOR asigură la Londra tuturor muncitorilor pentru șantier: cască de protecție, mănuși, ochelari, vestă reflectorizantă și alte echipamente similare în funcție de cerințele postului și șantierului în care se lucrează.

6. Certificatul de Calificare (doar pentru cei calificați): toți instalatorii trebuie să prezinte Certificatul de Calificare Profesională – Acest document este obligatoriu, și se trimite pentru echivalare autorităților engleze. Discutăm despre diplomă de cursuri de calificare sau diploma eliberată de școala profesională.

7. Acte necesare pentru angajare: Copie după Buletin (CI), Copie Certificat de Naștere, Copie Certificat de Căsătorie (dacă este cazul), Copie Certificat de Naștere pentru copii minori (cine are, dacă este cazul), Adeverință de la medicul de familie „Apt de Muncă”, Cazier Judiciar (se ridică pe loc de la orice Secție de Poliție).

8. Interviul pentru angajare: toate interviurile se țin la București, la sediul firmei Strucktor UK Ltd., la adresa: Strada Silvestru Nr. 89, Sector 2, București.

9. Programul de interviuri: Programul pentru interviuri este zilnic, de Luni până Vineri, în intervalul orar 12:00 – 17:00, la sediul nostru din București. Este necesar să sunați inainte pentru programare.

10. Limba Engleză: nu constituie un criteriu obligatoriu, dar este cu siguranță un avantaj.

ALTE INFORMATII:

– Pentru programare la interviu vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0754 031 818

– La interviu cei interesați pot vizualiza imagini și filmări de la locul de muncă din Londra, precum și imagini de la cazare.

Lasa un comentariu