Cautam electricieni si sudori Mig Mag

Brasov Professional Group cauta sudori Mig Mag, electricieni si ajutor de electrician pentru clientii nostri din Germania, cu care colaboram de peste 10 ani. In scurt timp vom incep colaborari in aceleasi domenii si pe piata din Olanda.

Se ofera castiguri motivante, peste media pietei, posibilitatea de organizare proprie a timpului, repectiv a programului de lucru, transportul si cazarea sunt asigurate de noi. Colaboratorii nostrii ajung la castiguri ce se situeaza intre 1.900- 4.000 EUR net.

Limba engleza sau limba germana reprezinta un avantaj, insa nu reprezinta o conditie obligatorie.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la 0368.401.454 si 0773 827 920 sau la adresa si va vom pune la dispozitie, in mod transparent, conditiile de lucru.

Adresa site-ului nostru este www.b-p-g.org.

Descrierea companiei

BPG este un grup multinational de firme specializate pe consultanta si management, cu puncte de lucru in Romania, Germania si China. Oferim suport meseriasilor cu spirit intreprinzator, dornici de a lucra in strainatate. Totodata, oferim solutii avantajoase din punct de vedere financiar, concepute special pentru a fluidiza procesul de lucru. Portofoliul de lucrari si experienta acumulata de-a lungul anilor va vor facilita un serviciu bine gandit si adaptat necesitatilor dumneavoastra!

Lasa un comentariu