Angajam 3-4 persoane pentru Belgia 2020-21

Companie din 1997 angajeaza 3-4 persoane pentru instalare echipament de bowling in BeNeLux, in perioada 2020-2021, dar si dupa. Se cauta persoane tinere, dornice sa invete, pentru cooperare pe termen lung. Se asigura training, de aceea se vor semna contracte de fidelizare. Daca persoana va parasi jobul la mai putin de 3 ani de la angajare sau nu indeplineste cerintele jobului din motive de lene sau similar, va rog sa nu aplicati.

Salariul va creste exponential, in functie de abilitati. Posturile sunt pentru lucrari in lemn ( tamplari, insa de precizie la mm ) si electro-mecanici. Va rog trimiteti CV pe email si cateva randuri de intentie si veti fi contactati in functie de acesti factori. Se asigura transport din Romania, cazare in Belgia la hotel de 3-4* in zona unde va fi instalarea, asigurari medicale si taxe platite la nivel de EU.

Candidatul ideal:

Cunostinte de baza in electromecanica

Dorinta de invatare si specializare pe partea de electromecanica bowling

Disponibil la relocare in strainatate (Belgia, Olanda, Germania) pe termen lung (cu concedii periodice in tara)

Dispus sa ajute si la munca fizica (mutat/carat scule sau marfuri), cand este necesar

Responsabil si in cautarea unei meserii frumoase care asigura continuitate pe tot parcusul vietii.

Se Incepe ca junior (Helper), perioada in care incepe invatarea si specializarea pe munca de electromecanic bowling, pentru a ne asigura ca este meseria potrivita pentru candidat.

Activitatea implica deplasari in Germania, Olanda sau Germania.

Se munceste luni-vineri de la 9:00 la 17:00 cu pauza de masa inclusa, uneori programul poate fi prelungit in fuctie de nevoie, dar orele suplimentare sunt platite.

Pentru ca lucram in echipa, uneori este nevoie sa ne ajutam la mutat echipamentul, carat parti eloctro-mecanice sau electronice. Alteori, cu scule profesionale, trebuie sa descarcam echipamentul din camioane.

Asiguram:

Transport, Cazare si Masa pe perioada contractului

Salariu si asigurari medicale la nivelul tarilor in care se lucreaza (Belgia, Olanda, Germania) intre 1400 euro si 3000 euro net.

Training de specialitate

Contract de munca cu clauza de fidelizare si clauza de neconcurenta.

Telefon: 0722 354 791

Lasa un comentariu