Operatori Depozite în Olanda

Global Personnel Group recrutează operatori pentru mai multe depozite din Olanda.

Este necesara cunoasterea limbii engleze (minim nivel comunicativ).

Departamente disponibile:

– Picker

– Lipire autocolante

– Ambalare

– Lucrator in productie

– Descarcare – incarcare

Cerinte:

– Experienta anterioara pe o pozitie similara (avantaj)

– Cunoasterea limbii Engleze

– Seriozitate

– Permis de conducere categoria B (avantaj)

– Varsta minima 18 ani

OFERIM:

• SALARIZARE 10 €/ ora – 12 €/ ora

• Oportunitati de avansare

• Contract de munca ferm

• Comision 0

Mai oferim si:

– Testare Covid suportata de catre angajator

– Cazare asigurata contra cost (se deduce din salariu)

– Transportul catre locul de munca suportat de angajator

– Incepere imediata (sosiri în fiecare duminică la adresa de cazare)

– Asistenta pe toata durata contractului

Global Personnel Group se află in top 3 agenţii de recrutare industriale independente din Marea Britanie și Europa, existand pe piaţa britanică de peste 20 de ani. Din 1997 a castigat numeroase premii prestigioase care au contribuit la procesul de angajarea a peste 8000 de candidati anual in toată Marea Britanie. De asemenea , oferă locuri de muncă în cele mai mari şi mai înfloritoare sectoare de ocupare a forţei de muncă. In aceasi timp, dispune de peste 260 de recrutori dedicati, in cele 26 de agentii existente in Marea Britanie, generând o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lire sterline pe an.

Suntem o agenție de recrutare de renume si cu experiență. Mii de angajați și angajatori au încredere în noi. Suntem profesioniști și solizi. Pentru noi lucrează cei mai buni specialiști în resurse umane. Au calificare înaltă și sunt amabili cu candidații. Vă răspund la toate întrebările. Activăm în multe orașe din Marea Britanie, Olanda și Belgia. Oferim locuri de muncă într-o variată gamă de industrii, garantand locuri de muncă stabile si câștiguri ridicate. Candidații care caută locuri de muncă în străinătate au încredere în noi.Pentru noi este important să oferim servicii la cel mai înalt nivel de calitate. Pe lângă operarea propriului nostru proces riguros, investim o mulțime de timp și resurse pentru a ne asigura că respectăm standardele cerute. Lucrăm cu cei mai buni specialiști din industriile respective. Pentru noi, aceasta înseamnă a opera profesional și etic. Pentru dumneavoastră, înseamnă relaxare și siguranță. Putem confirma acest lucru prin prezentarea Acreditărilor și Premiilor noastre.

GDPR

Prin aplicarea pentru locul de munca enuntat mai sus si furnizarea datelor dumneavoastra personale, sunteti de acord cu procesarea datelor dumneavoastra in scopul angajarii sub politica noastra de confidentialitate si va exprimati in mod expres si neechivoc acordul privind libera circulatie a datelor dumneavoastra cu caracter personal. Prezentul consimtamant GDPR este valabil pe intreaga perioada de recrutare, selectie si angajare. Pentru orice informatii legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, precum si pentru exercitarea drepturilor exercitate mai sus, va puteti adresa noua, la numerele de telefon enuntate mai jos.

Contact: 0040 770 730 119; 0040 771 151 168; 0040 771 151 155

Lasa un comentariu