Educatoare pentru gradinita privata sector 3,

Candidatii ideali sunt pasionati de educatie, vad copilul ca autor al propriului proces de invatare si adultii ca ghizi pregatiti sa ii insoteasca in aceasta calatorie, adoptand metode alternative si fiind dedicati dezvoltarii personale.

Candidatii ar trebui sa impartaseasca valorile noastre, promovand respectul, empatia si cetatenia in randul copiilor. Responsabilitatile includ supravegherea copiilor, organizarea activitatilor in aer liber si la interior, gestionarea grupurilor, asigurarea igienei si nutritiei, si comunicarea respectuoasa cu parintii.

Oferim un mediu de lucru suportiv, cu training continuu, cautand colaborari pe termen lung
Cerintele includ abilitati organizatorice, experienta in lucrul cu copiii, o atitudine proactiva si pozitiva, abilitati de comunicare calde si deschidere catre tehnologie. Educatia superioara in domeniul educatiei timpurii este preferabila, impreuna cu cunostinte de limba engleza.

Gradinita Rasarit, infiintata in 1995, promoveaza un mediu cald si incluziv care incurajeaza descoperirea, constientizarea mediului inconjurator si dezvoltarea morala. Facem parte din reteaua internationala de gradinite Neohumaniste. Afla mai multe accesand https://gradinita-rasarit.ro/

Telefon: 0745.019.611

Lasa un comentariu